[NOU] Domeniu .RO = Oportunitati noi incepand cu 2018

Daca la prima vedere este doar un cost suplimentar pentru detinatorii de domenii punct ro, faptul ca din Marie 2018 domeniile mai vechi de 5 ani vor fi notificate ca obligatoriu „de reinnoit anual” la 6 EUR/domeniu (aproximativ 27 de lei), treaba asta devine o oportunitate mai ales pentru cei care investesc in online.

Sunt multe domenii RO care stau nefolosite de ani de zile iar detinatorii lor, in mare parte, au uitat de ele si nu le mai folosesc.

Acele domenii RO vor fi din nou disponibile pentru inregistrare daca proprietarii lor nu vor plati taxa de reinnoire.

Orice domeniu RO nou va putea fi inregistrat contra sumei de 33 EUR pe o perioada de 5 ani dupa care proprietarul va fi notificat automat referitor la obligativitatea reinnoirii.

6 euro nu este o suma mare.

Oportunitatea pe care eu o vad aici este evidenta, asa cum am scris mai sus.

Nu imi este clar ce perioada de gratie vor avea domeniile mai vechi pana la momentul in care vor deveni din nou accesibile la inregistrare domeniu nou dar asteptam…

In ceea ce priveste preturile unui domeniu RO la ora actuala ele variaza intr-e 170 – 250 de lei dar mai important este serviciul de gazduire fara de care un domeniu indiferent de terminatia lui nu-si prea are rostul, decat cu un server propriu.

Eu folosesc serviciile tlh.ro de 6 ani pentru mai multe proiecte online si sunt multumit.

Echipa care administreaza serverele este compusa din profesionisti desavarsiti iar partea de suport este mereu deschisa la orice sesizare/solicitare.

Pana acum tot ceea ce am online la ei functioneaza perfect.

 

 

Post Author: Client@Expert

Pasionat de online cu continut de calitate.

Lasă un răspuns